Jacob Lacopsstraat 20 bus 204
9700 Oudenaarde

INTERIEURONTWERP AMSTERDAM

SFEERIUM INTERIEURS

Met passie ontwerpt Sfeerium karaktervolle en harmonische interieurs. Door onze werkwijze ontstaan ruimtes waarin de beleving, sfeer, emotie en het materiële samenkomen. Een ‘totaalbeleving’ creëren die de zintuigen prikkelt en verrijkt, dat is bij ons van belang! Aandacht voor unieke details, inspirerende producten en de interactie tussen mens en omgeving zorgt voor ruimtes die een bijdrage leveren aan het welzijn en de kwaliteit van wonen en werken. Hierin wordt ook de identiteit van de gebruikers of het bedrijf meegenomen en weerspiegeld in het interieur. Een gebalanceerd samenspel tussen ruimte, vorm, energie, gevoelswaarde en functie. Interieurs die een positieve beleving creëren!
 
 
Sfeerium 
Alarmsysteem richtprijzen en handige informatie
Atelier09 Interieuradvies, interieurontwerp, interieurstyling.
Kortom, een perfect duo om ook van uw woning, restaurant, kantoor etc. een ruimte te maken waarin u iedere dag gelukkig bent! We komen dan ook graag langs voor interieuradvies of interieurontwerp bij u op locatie!
Huizen te koop Spanje
Interieuracademie erkent je talent!
Zo leg je een goede basis voor een uitdaging in de interieurbranche. Bij het examen dagen we je uit om met een creatieve oplossing te komen binnen een opdracht met een aantal vast elementen en veel ruimte voor jouw ideeën. Dagopleiding Professioneel Interieurontwerper.
Trapliften Strobbe
Interieurarchitectuur CBRE.
In samenwerking met Gensler Tokio, Amsterdam 2017. Film en televisieproducent. Den Haag 2016. Iedere organisatie een eigen verhaal. Iedere organisatie heeft een eigen verhaal en identiteit. Om een interieurontwerp te maken dat bij u past, vinden wij het belangrijk om uw organisatie echt te leren kennen. Het resultaat is een aansprekend en creatief ontwerp, waarin uw organisatie zich herkent. Een interieurontwerp dat werkt. Een goed interieurontwerp is mooi op zichzelf, maar het ontwerp moet ook werken.
huis bouwen
Home Mirato Interieurprojecten.
Hierdoor versterken de verschillende disciplines elkaar, wat zorgt voor een sterke uitstraling en duurzaam resultaat. Een goed interieurontwerp is meer dan een verzameling kleuren, materialen en meubels. Bij het ontwerpen van een interieurconcept is het essentieel dat de gekozen richting optimaal aansluit.
SPYTZE Webshop
BO6 architecten Interieur en architectuur Amsterdam.

BO6 heeft veel ervaring in het beheersen van intensieve processen, waarbij communicatie met de opdrachtgever voorop staat, en waarbij er in alle fases van het ontwerp een duidelijk beeld van de kosten is. In alle opgaven zijn wij intensief op zoek om ruimte en ruimtelijkheid te maken. Kwalitatieve beleving van het alledaagse is de kern van de ontwerpen. Interieur en architectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een zorgvuldig ontworpen interieur bevestigt de kwaliteit van de architectuur en voegt functionaliteit en een persoonlijke sfeer toe.
Gewapende welfsels
PEET Interieurontwerp Persoonlijk interieuradvies op maat!
Interieurontwerp, Interieuradvies, Interieur, Binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieuradvies, interieuradviseur, interieur, architect, interieur ontwerp, interieur advies, interieur adviseur, interieur ontwerper, interieurstyling, budget, verkoopstyling, online interieuradvies, online interieur advies, on-line interieuradvies, on-line interieur advies. Interieuradvies en ontwerp. persoonlijk en op maat. Want voor elk interieur geldt dat ú zich er goed bij moet voelen! Wilt u snel interieuradvies, maar heeft u geen tijd voor een afspraak? Of heeft u geen behoefte aan een gesprek bij u thuis? Bestel dan online een persoonlijk advies, helemaal op maat en voor een vaste prijs! PEET biedt u een interieurontwerp met creatieve en praktische oplossingen voor alle ruimtes van uw woning. Persoonlijk en geheel op maat. Want voor elk ontwerp geldt dat ú zich er goed in moet voelen. Voor ieder budget een ontwerp! Unieke woningpresentatie met kartonnen meubelen! Binnenkort weer een Openhuizendag, maar staat uw woning al geruime tijd leeg? Nu kunt u uw woning tijdelijk inrichten voor een optimale woningpresentatie! VOOR IEDER BUDGET EEN ONTWERP! Creatieve en praktische oplossingen. voor alle ruimtes van uw woning. zoom bekijk 1 Like. zoom bekijk 4 Likes. Parkblok Houthavens nieuwbouw Amsterdam.
Veranda kopen
Interieur uitbreiding Metis Montessori Lyceum Amsterdam atelier PRO.
In opdracht van Montessori Scholengemeenschap Amsterdam werkt atelier PRO aan de uitbreiding van het bestaande en in 2013 geheel gerenoveerde schoolgebouw in het Oosterpark aan de Mauritskade 58. Het Metis Montessori Lyceum MML krijgt naast de monumentale 19 e eeuwse bestaande school een geheel nieuwe uitbreiding met aula, kleedlokalen, fietsenstalling en 3 verdiepingen onderwijsruimten. Naast het bouwkundige ontwerp voor deze uitbreiding is atelier PRO ook gevraagd om een passend interieurontwerp te maken voor het nieuwe schoolgebouw.