Jacob Lacopsstraat 20 bus 204
9700 Oudenaarde

Architect Antwerpen

Architect Antwerpen nodig? Hebt u plannen om te bouwen of verbouwen in de regio Antwerpen? Informeer dan even bij Architectenbureau Gruwez. Ons werkgebied strekt zich uit van de kust tot de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel en Zuid-Nederland.

Architect Antwerpen raadplegen

Architect Antwerpen heeft als voornaamste doelstelling de particuliere opdrachtgever architectuur op maat te bieden, samen met een verzekeringscontract dat het budget en de uitvoeringstermijn waarborgt.

Maatwerk architectuur zonder zorgen

U staat aan het begin van een spannende reis:
het bouwen van uw eigen huis.

Bent u op zoek naar een goed georganiseerde  avontuurlijke reis naar een prachtige bestemming dan kunnen we u melden:
u heeft uw deskundige reisleider gevonden.

Architect Antwerpen biedt u de mogelijkheid geheel naar wens uw
woning te laten ontwerpen. Onze  architecten begeleiden u daarbij tot
aan de oplevering en nemen verantwoordelijkheid voor ontwerp
en realisatie.

Bouw met een ervaren raadgever

Architect AntwerpenVan bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. We maken een nauwkeurige kostenraming zodat u een idee krijgt van de prijs voor uw project. Hiertoe werken we met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma, waardoor in deze fase een raming tot op 10 % nauwkeurig, mogelijk wordt.  Ook na de ondertekening daarvan kunnen onze opdrachtgevers op een goede opvolging van de werken rekenen. Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bureau.

De formule van Architect Antwerpen houdt in dat de particuliere opdrachtgever architectuur op maat krijgt en het budget en de uitvoeringstermijn van het project zijn verzekerd. De architect begeleidt de opdrachtgever niet alleen bij het ontwerp, maar ook bij de realisatie van de woning, tot aan de oplevering aan toe. Zodra de opdrachtgever tevreden is over het voorontwerp biedt de architect via Architect Antwerpen  een vaste prijs voor de uitwerking en de realisatie van de woning.

Vlaamse renovatiepremie.

Hebt u plannen om uw woning te renoveren? Dan kunt u misschien rekenen op de steun van de Vlaamse renovatiepremie.

Op 1 februari 2019 gaat de nieuwe overkoepelende renovatiepremie van start. Tot en met 31 januari 2019 kon u nog een nieuwe aanvraag indienen voor de oude renovatiepremie (tweede aanvraag tot en met 31 januari 2021).

Ontwerp van Luxe Villa’s Modern en Klassiek

Villabouw Gruwez uw specialist in luxe villa’s bouwen. Wij ontwerpen en bouwen uw woning op maat. Een huis bouwen? Bouw in vertrouwen met Villabouwer Frank Gruwez!

 

Contacteer ons

Voor meer info over of een afspraak met Architect Antwerpen bel ons (0)475 49 18 52 of stuur een mail naar: info@https://www.gruwez.org/

 

Architect Antwerpen is  Verzekerd bij HDI-Gerling Verzekeringen NV – polisnummer 153/01324297-14010 en ingeschreven bij de Raad van de provincie Oost-Vlaanderen, Huis van de Bouw, Tramstraat 59 , 9052 Zwijnaarde

Reglement van Beroepsplichten

https://www.architect.be/nl/juridisch/wetteksten-aanbevelingen/reglement-van-16-december-1983-van-beroepsplichten-door-de-nationale-raad-van-de-orde-der-architecten-vastgesteld/

BE 0452.267.646