Jacob Lacopsstraat 20 bus 204
9700 Oudenaarde

CURSUS INTERIEURONTWERP

Interieurarchitectuur opleiding WO Bachelor.
N.B: Een examen, in de vorm van een onderzoek naar je kansen om de studie met succes af te ronden, maakt deel uit van de toelatingsprocedure. Het is een pré als je tekenen en/ of handvaardigheid in het vakkenpakket hebt.
verandabouwer
Interieuracademie erkent je talent!
Zo leg je een goede basis voor een uitdaging in de interieurbranche. Bij het examen dagen we je uit om met een creatieve oplossing te komen binnen een opdracht met een aantal vast elementen en veel ruimte voor jouw ideeën.
bedrijfsfilm
Interieuradviseur Arcus Opleidingen Arcus College.
Administratie, Economie en Handel. vakopleiding, training en cursus. Locaties en adressen. U bevindt zich hier home arcus opleidingen interieuradviseur. 1 2 3 4 Hbo Hbo-ad n.v.t. Beroeps / Vakopleiding functiegericht Cursussen en trainingen MBO bbl beroepsbegeleidende leerweg MBO bbl beroepsbegeleidende leerweg op maat werknemers MBO bol beroepsopleidende leerweg Voortgezet Onderwijs.
Atlas copco
MBO Interieuradvies.
De mbo instellingen en de bedrijven uit jouw regio hebben samen de onderwerpen bedacht. Er zijn diverse keuzedelen die je kunt kiezen, zoals Interieurstyling, Kleurvormgeving, Voorbereiding hbo kunstonderwijs of lijkt het jou leuk om het keuzedeel Ondernemerschap mbo te volgen.
ramen en deuren
Creatieve opleidingen.
Styliste worden, ontwerper of fotograaf? Op zoek naar een training, cursus of complete opleiding die je verder brengt in je creatief-commerciele vakgebied? Hier vind je de vakopleiding die bij je past. Mode, interieur, fotografie, trendwatching, conceptontwikkeling, productontwerp, vastgoed, retail, fair trade.
Gevelreiniging
ESTHER CANISIUS Concept Interieur.
HUIS ROODENBURCH In samenwerking met Jolanda Branderhorst 600 m2 voor café, restaurant en winkel in een prachtig statig monumentaal pand in het historisch centrum van Dordrecht. IJSSALON STARS Interieurontwerp voor een ijswinkel op slechts 19 m2 in een oud pand.
stockwagens
Cursusaanbod: Bouwen, Wonen en Interieur Bijscholing VMBO.
HMC cursus en training. Bouwen, Wonen en Interieur. Duurzaamheid en luchtdichte aansluitingen. Tweedaagse training over duurzaamheid en luchtdichte aansluitingen. Aan bod komt o.a. wat is duurzaamheid in de bouw, isolatie en installaties, warmtebeelden, RC waarden berekenen en theorie en praktijk van luchtdichte aansluitingen. Koele Bouw en Energie. Bouwen, Wonen en Interieur. HPL-plakken en verbindingen. Eendaagse training: u leert HPL-plakken en gaat zelf lamello en domino-verbindingen maken. Al deze vaardigheden worden gedemonstreerd en getraind tijdens het maken van een design krukje van berken multiplex. Deze beplakt u met HPL. Bouwen, Wonen en Interieur. Interieurontwerp en design.
Bell & Ross luxehorloges
Cursus Binnenhuisarchitectuur: leer jouw huis restylen NTI.
Hoe visualiseer je een interieurontwerp? Aan de hand van lesboeken met veel mooie afbeeldingen en voorbeelden leer je werken met een plattegrond en leer je welke invloed keuzes hebben op de sfeer en functionaliteit van een ruimte. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus.
Waterverzachter onderhoud, is dit nodig