Beste radiatoren

De beste radiatoren zullen niet alleen uw huis gelijkmatig verwarmen, maar moeten ook waar voor uw geld bieden en energiezuinig zijn om te draaien – om nog maar te zwijgen van het feit dat ze er ook nog eens geweldig uitzien.

Zoek je de beste radiatoren die momenteel op de markt zijn? Misschien bent u zelf aan het bouwen en heeft u gekozen voor radiatoren als onderdeel van uw nieuwe verwarmingssysteem, of misschien renoveert u een oude woning met verouderde warmtebronnen. Of misschien zijn uw bestaande radiatoren perfect in orde, maar wilt u ze gewoon ruilen voor iets meer in het oog springend of in een ontwerp dat beter bij uw interieur past.

Wat uw redenen ook zijn, we hebben enkele van de beste radiatoren die er zijn naar boven gehaald, zodat u zeker weet dat u het juiste product kiest tegen de beste prijs.

Welke is de Beste Radiator?
beste radiatoren

1. iBathUK Traditionele Gietijzeren Antraciet Dubbele Paneel Horizontale Radiator
Een slimme update van een klassieke stijl met een zeer redelijk prijskaartje

Afmetingen: 600 x 1000mm | BTU Rating: 3344 | Gewicht: 33kg | Afsluiters inbegrepen? Nee:

£99.99
BEKIJK OP AMAZON
£111.95
Uitzicht op Amazonië
£134.95
Uitzicht op Amazonië
Zie alle prijzen (6 gevonden)
15 Beoordelingen van Amazoneklanten
☆☆☆☆☆
Klassiek goed uitziendRedelijk geprijsdSuits traditionele en hedendaagse woningenZwaarder dan sommige andere
Traditionele gietijzeren kolomradiatoren zijn een zeer gewilde eigenschap in huizen, maar vaak schrikt hun fikse prijskaartje de kopers af.

Hier komt het iBathUK-model in beeld. Terwijl het zwaarder is dan sommige van de andere modellen, is het niet overdreven bij 33kg, en zijn indrukwekkende warmteafgifte maakt dat toch al goed.

Door zijn stijlvolle antracietafwerking past hij bij moderne en meer klassieke interieurschema’s, terwijl zijn stevige constructie en bevestigingen – om nog maar te zwijgen van de garantie van 10 jaar – maken dat hij de tand des tijds kan doorstaan.

Koop nu de iBathUK Traditionele Gietijzeren Antraciet Dubbelwandige Radiator.

beste radiatoren

(Beeldkrediet: Elegant)
2. 2. Elegante Moderne Verticale Kolom Designer Radiator Antraciet Ovaal Dubbelpaneelradiator
Een grote warmteafgifte met een opvallend ontwerp

Afmetingen: 1800 x 480mm | BTU Rating: 3500 – 4000 | Gewicht: 38,09kg | Kleppen inbegrepen? Geen

CHECK AMAZON
Handig in ruimtes met beperkte wandruimteVoldoende maten en kleurmogelijkhedenSommige kopers vonden het een beetje lastig om te passen.
Zoals de naam al aangeeft, is dit echt een elegante manier om een kamer te verwarmen. Deze verticale radiator is ideaal voor lastige ruimtes en ziet er bijzonder stijlvol uit in een keuken of in een gang, beide kamers waar de wandruimte vaak beperkt is.

Zorg ervoor dat u hulp krijgt bij het optillen van deze radiator, want hij is niet alleen iets zwaarder dan sommige in de rij, maar door zijn hoogte kan hij ook lastig te dragen zijn voor één persoon.

De radiator is verkrijgbaar in zowel witte als antracietkleurige afwerking en ook in enkele of dubbele uitvoering.

Koop nu de Elegant Modern Vertical Column Designer Radiator.

Meer van de beste radiatoren die u kunt kopen

(Beeldkrediet: Henrad)
3. 3. Henrad 110960 Type 11 SC 1003 Compacte Radiator
Lichtgewicht en perfect voor kleine ruimtes

Grootte: 600 x 300 mm | BTU Waardering: 294 | Gewicht: 5,91 kg | Kleppen inbegrepen? Geen

£24.82
KIJK OP AMAZON
Perfect voor kleine ruimtesLichtgewichtGunstigKunststofontwerp
Deze compacte radiator van Henrad staat misschien niet op de shortlist voor zijn in het oog springende goede uiterlijk, maar er is zeker niets mis mee. Sterker nog, veel mensen zullen zich aangetrokken voelen tot de mogelijkheid om gewoon te zitten, onopgemerkt binnen een interieurschema.

Dit is een geweldige kleine radiator voor kleine ruimtes, die weinig ruimte in beslag neemt. Het is licht van gewicht, wat betekent dat zelfs vrij niet-substantiële muren het gemakkelijk zullen houden.

Kortom, dit is de ideale radiator voor iedereen met een budget, of het nu gaat om het vervangen van oude radiatoren als onderdeel van een upgrade van een verwarmingssysteem of om het bouwen van een nieuw gebouw.

Koop hier de Henrad Compacte Radiator

 

(Beeldkrediet: Milaan)
4. 4. Milano Aruba – Horizontale Laag Profiel Ovale Kolom Designer Radiator
Compacte radiator met een indrukwekkende warmteafgifte

Afmetingen: 400 x 410mm | BTU Rating: 1638 | Gewicht: 12,5kg | Kleppen inbegrepen? Geen

CHECK AMAZON
Hedendaags ontwerpImpressieve 20 jaar garantieGrote warmteafgifteKosten meer dan enkele compacte rads
De Milano Aruba is een kleine maar machtige radiator. Laat u niet misleiden dat zijn dinky afmetingen een lage warmteafgifte betekenen – met slechts 400 x 410mm is zijn BTU van 1638 serieus indrukwekkend.

Ideaal voor kleine ruimtes, onhandig gevormde kamers of om onder vensterbanken binnen te sluipen, dit is een handige manier om uw huis te verwarmen.

Hoewel hij misschien iets meer kost dan sommige andere compacte radiatoren, biedt hij ook een slimme, eigentijdse uitstraling die de extra kosten compenseert.

Gemaakt van extra dik koolstofarm staal, zijn de fabrikanten zo overtuigd van de duurzaamheid dat ze een garantie van 20 jaar bieden.

Koop nu de Milano Aruba

 

(Beeldkrediet: Warme)
5. 5. Wärme Designer WiFi Elektrische Wandverwarmingspaneelverwarming Radiator
Elektrische wandkachel met een wow-factor

Afmetingen: 470 x 820mm | BTU Rating: Werkt bij een vermogen van 2KW. Een Wärme heater kan een vierkante kamer van 22 meter verwarmen | Gewicht: 9,3kg | Kleppen inbegrepen? N.V.T.

DR1 DR2 DR3 DR4 DR5 DR6 DR7 DR8 DR9 DR10 DR11 DR12 DR13 DR14 DR15 DR16 DR17 DR18 DR19 DR20 DR21 DR22 DR23 DR24 DR25 DR26 DR27 DR28 DR29 DR30 DR31 DR32 DR33 DR34 DR35 DR36 DR37 DR38 DR38 DR39 DR40 DR41 DR42 DR43 DR44 DR45 DR46 DR47 DR48